Αντιγήρανση (Anti-Aging)

Αντιγήρανση (Anti-Aging)

Τί είναι η Iατρική της Aντιγήρανσης (Anti-Aging);

Η Ιατρική της Αντιγήρανσης στοχεύει στην επέκταση του μέσου όρου ζωής σε άνδρες και γυναίκες (Μακροζωία), διαφυλάσσοντας παράλληλα μια καλή ποιότητα ζωής, έως το τέλος αυτής.

 

Η προσπάθεια αυτή πρέπει να ξεκινάει από νωρίς. Όσο νωρίτερα γίνει η αρχή, τόσο καλύτερα είναι τα αποτελέσματα και μεγαλύτερη η προσδοκία μας για επέκταση του προσδόκιμου επιβίωσης. Η Ιατρική Αντιγήρανση ακολουθεί την Αρχή του Ιπποκράτη: "Καλύτερα να προλαμβάνεις, παρά να θεραπεύεις".

 

 Η Ιατρική της Αντιγήρανσης απεύθύνεται κυρίως σε άτομα άνω των 60 ετών, από την ηλικία δηλαδή που αρχίζουν οι διάφορες λειτουργίες του οργανισμού να φθήνουν και παρουσιάζονται τα πρώτα νοσήματα (π.χ. αρτηριακή πίεση, χοληστερίνη, διαβήτης).  

 

Η Ιατρική της Αντιγήρανσης στηρίζεται στους εξής τρεις πυλώνες:

1) Πρόληψη των συχνότερων παθήσεων που παρουσιάζονται κατά το γήρας, 2) Διατήρηση υγιών ηλικιωμένων ανθρώπων με επέκταση του μέσου όρου ζωής, 3) Χειρουργικές-αισθητικές παρεμβάσεις (π.χ. botox, lifting).

 

Στο ιατρείο μας παρέχουμε όλη την γκάμα προληπτικών εξετάσεων και θεραπειών σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αντιγήρανσης, εκτός από χειρουργικές-αισθητικές παρεμβάσεις. Για λεπτομέρειες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2695028388 ή να μας επισκεφθείτε στο ιατρείο μας (βλεπε επικοινωνία).

Dr-Dragonas.Gr © 2014 all Rights Reserved.
Web Design ks-net.Gr © 2012 All Rights Reserved